Invitation / Tilmelding

Julemarkedet vil igen år være udendørs, så vi kan samle alle aktiviteterne og boderne, og sikre at pladsen foran Borgerhuset dufter af jul og ligner et julelandskab. Vi sørger for gode rammer med et stort festtelt, så det er muligt at sætte sig ind og få varmen og spise og drikke noget af de julede lækkerier, der kan købes i boderne.


De vigtigste to ting er, at jeres bod bliver pyntet flot op, og at I har en aktivitet i jeres bod. Det kan være alt fra en juleaktivitet, salg af julet mad og drikke, en julequiz – det er kun fantasien, der sætter grænser. Der vil være lys og gran til rådighed til udsmykning– men I er også velkomne til at supplere med jeres eget pynt. Der er en præmie på højkant til den mest juleudsmykkede bod!


Vi håber, at du og din forening har lyst til at deltage og bakke op om denne begivenhed og være med til at sprede en masse julestemning i Greve.


I tilmelder jer på NemTilmeld


I kan få yderligere information ved at læse siden "Informationtil boder" eller ved at kontakte Emilie fra FrivilligCenter Greve på:Ewn@fcgreve.dk, eller telefon 52231614.